Es busquen noies gamers

Els videojocs no tenen edat ni gènere. Els videojocs no són només per homes. El 49% d’usuaris de videojocs són dones i moltes vegades no tenen la veu ni la representació que els correspon.

Des de l’equip del podcast en català sobre videojocs #5MinutsMés fem una crida pública a les videojugadores que vulguin participar-hi activament. Tant és si t’interessa més la part creativa dels videojocs, com la competitiva o simplement gaudeixes jugant-hi: volem sentir la teva veu. Si creus que et podria interessar, posa’t en contacte amb el Devid per Telegram.

Si ets noia i t’agrada parlar sobre videojocs, et busquem i t’esperem. I, tot i que no vulguis aparèixer al podcast, seràs sempre benvinguda a tots els grups de la comunitat: tant a Telegram com a Discord. Sabem que hi sou i volem que se us escolti, perquè el videojoc serà feminista o no serà.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat