Benvolguts amics i amigues, com ja sabreu, aquest 23 de novembre es celebra la CitizenCon 2949 (2019), l’esdeveniment més important a nivell mundial en relació a l’univers del joc Star Citizen. La Comunitat Catalana d’aquest joc, organitzem una trobada a Barcelona, concretament al MeltDown de Sants, on iniciarem l’esdeveniment a les 13 h, i finalitzarem a les 22h aproximadament.

En aquesta trobada, que al món de Star Citizen anomenem BarCitizen, hi podreu trobar tot tipus d’activitats, on gaudirem de la retransmissió en directe de l’esdeveniment que estarà tenint lloc a Manchester. Farem connexions amb membres de la comunitat desplaçats a l’esdeveniment, realitzarem entrevistes a membres de la comunitat de Star Citizen i de la comunitat catalana Gaming.cat . També es podrà participar als tornejos: d’Arena Commander i Star Marine, a més de participar en sorteig de diferents premis i merchandising. Qui vulgui podrà participar en el dinar de germanor que compartirem entre tots. A més, durant tota la jornada podrem xerrar i conèixer-nos mentre fem uns bons beures.

:bangbang: DESITGES PARTICIPAR? INSCRIU-T’HI! :bangbang: Per tal de poder organitzar el millor possible l’esdeveniment, és important que us inscriviu el més aviat possible en aquest enllaç, on hi trobareu més informació: https://barcitizen.starcitizen.cat/

Aquí tens un breu vídeo per anar obrint boca!

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat