Gaming.cat x La Marató 2020

Cada any, quan s’acosten les festes de Nadal, sempre hi ha algú de la comunitat que diu “podríem organitzar alguna cosa per recaptar fons per La Marató de TV3” i, tot i que la idea ens engresca a tots, cada any ho hem hagut de deixar de banda per falta de temps. Però, tot i que sembli impossible, enguany ens ho hem proposat amb més temps d’antelació i hem aconseguit organitzar una activitat! I no una activitat qualsevol, sinó una activitat espectacular, que reunirà el bo i millor de dins i fora de la comunitat. Vols saber-ne més? Segueix llegint.

 

Com sabeu, La Marató 2020 es dedica a la lluita contra la COVID-19, una pandèmia que ens està afectant a tots, i els aficionats als videojocs volem donar suport en la lluita contra aquesta malaltia recaptant fons per La Marató de TV3. Ho farem mitjançant una sèrie de directes en el nostre canal de Twitch, en els quals col·laboraran membres de Gaming.cat, de les comunitats CATCOM, Catalunya Playstation, Nintenhype, Xboxers Catalans, Sims Addictes, de l’equip Gamesports Lleida, de la revista 3Dnassos i, a més, molts convidats especials: figures destacades del món dels videojocs, dels esports electrònics, del periodisme, l’escenari o les xarxes socials. Entre tots intentarem aconseguir el màxim de públic possible i el màxim de donacions per La Marató!

L’activitat serà dia 19 de desembre i, com que volem recaptar el màxim possible, començarem ben d’hora i continuarem durant tot el dia. Aquí tens totes les activitats i horaris:

Hora d'iniciActivitat
9:00Els organitzadors presentaran l'activitat i iniciaran el comptador de donacions.
A continuació, el drfelip farà una partida breu fins que comenci la següent activitat.
10:00Els companys de la comunitat Catalunya Playstation faran una partida comunitària del videojoc de futbol Pro Evolution Soccer 2021.
11:00Taula rodona organitzada per Xboxers Catalans per parlar de l'impacte econòmic de la COVID-19 sobre la indústria dels videojocs en general i sobre el desenvolupament de les consoles de nova generació en particular.
12:00Partides comunitàries a tot drap! Vine a jugar amb nosaltres!
14:00Directe musical amb temes de videojocs, amb les interpretacions de DirectoD2, IriaCovers, Pastes10, SirTeclas i Victormame.
15:00Els companys de la comunitat Sims Addictes crearan una història per a una família dels sims mitjançant un joc d'interacció amb el xat.
16:00Redactors de la revista en català sobre videojocs 3Dnassos ens mostraran els millors videojocs en català de 2020.
17:00Primera partida d'Among Us amb convidats especials.
18:00És el torn dels esports electrònics! En col·laboració amb Gamesports Lleida, retransmetrem un showmatch de League of Legends amb la participació d'ElmiilloR i Xixauxas! Amb casteig en català per part de Rarum i Winter's Howl.
20:00Segona partida d'Among Us amb convidats especials.
21:00Cerimònia dels Premis GamingCat 2020, en la qual es faran públics els guanyadors de cada categoria.
22:00Els companys de CATCOM uniran les seves forces en una campanya de mineria dins del joc Star Citizen i faran una donació proporcional al total de mineral extret. A més mineral extret, major serà la seva donació!
FinalEn acabar els companys de CATCOM es farà l'actualització final del total de donacions aconseguides per l'activitat. Però això no és el final de la festa! Podràs continuar donant suport a La Marató participant en l'esdeveniment dels companys de Creadors, que hauran iniciat la seva activitat a les 22 h.

La fórmula elegida per recaptar fons és un repte personal en favor de La Marató a la plataforma Migranodearena.org. Aquesta fórmula és un dels sistemes oficials que es proposen des de La Marató, la qual cosa garanteix la fiabilitat i la transparència del procés de donació. Tot i que l’activitat serà dia 19, el repte ja està actiu i, si vols donar suport a la nostra causa però aquest dia no podràs estar connectat, pots fer la teva aportació ara mateix. Durant tota la jornada els participants en l’activitat anirem fent les nostres donacions i animarem el públic a fer les seves.

Ens agradaria sortejar alguns detallets entre les persones que facin alguna aportació, si alguna empresa estàs interessada en ajudar-nos en aquest sentit, ens ho pot fer saber enviant un missatge a comunicacio@gaming.cat.

Per acabar, només ens queda donar les gràcies a totes les comunitats, projectes i personalitats que han volgut sumar-se a la nostra iniciativa. Estam segurs que serà un dia bonic i emocionant, ple de col·laboració, consciència i solidaritat. Vos hi esperam a tots aquest dissabte! Tots per La Marató!

Actualització: objectiu aconseguit! Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat