Gaming.cat per La Marató i la salut mental

L’any passat va ser la primera vegada que vàrem organitzar activitats en suport de La Marató de TV3, i la veritat és que va valer molt la pena: tota la Comunitat Catalana va col·laborar per fer un esdeveniment molt bonic i amb molt èxit de públic, i els espectadors varen demostrar la seva solidaritat donant un total de més de 2200 €. Va ser molt gran! Necessitaria un article sencer per donar les gràcies a tothom que ens va ajudar. Gràcies a tots!

I, ara que ja tenim el rodatge fet, és lògic aprofitar l’experiència per organitzar un altre directe especial en suport de La Marató 2021! Un directe que durarà tot un dia, i que estarà ple d’activitats i solidaritat.

Les activitats, de fet, varen començar dissabte dia 11, amb un concert solidari a l’Espai Jove la Bàscula, en el qual varen actuar Remolke, Sample Corp, Yung Rovelló, Pol Bordas i Dioses de la Entropía. Gràcies! El concert està disponible a YouTube:

I continuarem amb el directe especial de diumenge dia 19 al nostre canal de Twitch! Tendrem tornejos, esports electrònics, jocs festius, mineria a Star Citizen, doblatge i traducció de videojocs… Però el tema d’aquest any és la salut mental i en algunes activitats volíem vincular salut mental i videojocs. I, la veritat, és que els col·laboradors han trobat moltes maneres d’establir aquest vincle: des d’una taula rodona en la qual escoltarem alguns casos en què els videojocs poden ser beneficiosos per la salut mental, fins a partides o xerrades sobre jocs que exploren la ment o la salut mental d’alguna forma. Vols més detalls sobre què es farà i quan? Estudia’t l’escaleta de l’esdeveniment:

Hora iniciHora finalActivitat
8:459:00Presentació de l’esdeveniment.
9:0010:00Jugant a Psychonauts 2 (Xboxers Catalans).
10:0011:00Nintendo Switch i malalties mentals: un espai segur dins dels videojocs on mostrar, sanar i parlar de les nostres emocions (Nintenhype).
11:0012:00“Hola, sóc Sunny, el pallasso tràgic.” Tertúlia sobre el tractament de la salud mental al videojoc de simulador de vida per excel·lència: Els Sims (Sims Addictes).
12:0013:00Taula rodona sobre doblatge i videojocs, amb Fandubbers, Projecte Ç i els actors de doblatge M. Mutsuda i Mark Ullod.
13:0014:00Gran Final de la Copa Pokemon 2021.
14:0015:00Jugant a Fall Guys (Catalunya Playstation).
15:0016:00Taula rodona: poden els videojocs ser beneficiosos en alguns problemes de salut mental? Moderada per Mariola Dinarès.
16:0017:00Tertúlia sobre videojocs Zen per relaxar-se jugant: videojocs que proposen una experiència contemplativa aprofitant l’estat mental de flux que es produeix quan juguem (Lúdica).
17:0018:00Gran Final del torneig solidari de Tekken 7 (Videoviciats) .
18:0019:00Festa de Jackbox en Català amb Hirokus, Gufolove, Titafreda, Outconsumer, Miss Tagless, Gemmeta la divina, Bleda i Vulvarde, Apitxat, Enric Botella, Alroig, Manel Piñero i Pere Rafart.
19:0020:00Partides comunitàries a Valorant.
20:0021:00Showmatch de Valorant castejat per uLISES. 
21:0022:00Partides comunitàries a CS:GO.
22:0000:00Minant per La Marató 2.0 (CATCOM).
00:0000:15Actualització final del marcador de donacions i comiat.

T’hi esperam! Durant tot el directe animarem als espectadors a fer un donatiu en el nostre repte per La Marató. Si vols fer el teu donatiu per a la nostra campanya però no et podràs connectar el dia de La Marató, recorda que les donacions ja estan obertes!

Com l’any passat, també sortejarem regals entre els que facin alguna aportació de qualsevol quantitat: aquest any sortejarem uns auriculars amb micro Talius Osprey 7.1 USB i una motxilla MSI Urban Raider de 17″, ambdós cortesia de Red Computer, subscripcions a FilminCAT, i alguna coseta més!

Serà un gran dia de solidaritat, reflexió, entreteniment i consciència! T’esperam diumenge 19 a partir de les 8:45 h al nostre canal de Twitch!


Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat