#24hCatalanLoveTwitch: després de la tempesta

Com ja deus saber, el cap de setmana passat es va dur a terme la festa #24hCatalanLoveTwitch, seguint la iniciativa del Roger Baldomà, i els streamers catalans (Twitchaires? Directaires? Haurem de telefonar al TermCat…) i que va ser la nostra forma de celebrar que Twitch ja permet especificar que un directe es fa en llengua catalana. Era la festa dels streamers que feim els directes en català, i la vàrem celebrar a la nostra manera: fent directes! Vàrem programar 24 hores ininterrompudes de directes en català en diferents canals, de forma que en acabar un directe, els espectadors eren dirigits automàticament al següent canal. Aquí tens l’escaleta amb tots els canals que hi varen participar:

Escaleta 24 h Twitch en català

Com pots veure hi va haver herois fent directes a les hores més intempestives, i des d’aquí vull donar les gràcies a tots els companys que, tot i saber que segurament l’audiència seria escassa, ens varen fer el favor d’omplir les hores de matinada.

Doncs sí, després de la tempesta que va ser la festa #24hCatalanLoveTwitch, arriba la calma, i ara és el moment de valorar-la… Globalment la festa va ser un èxit i estam molt satisfets en la majoria d’aspectes. El suport que de la comunitat va ser increïble, i tenim constància que, fins i tot durant els directes de matinada, l’audiència va ser molt superior a la d’un dia qualsevol en hora punta. Personalment, quan vaig veure que al directe que vaig fer a les 7 del matí hi havia 20 valents (alguns dels quals no havien anat a dormir en tota la nit), vaig quedar molt sorprès, però també molt, i molt satisfet. L’entusiasme de l’audiència el varen igualar les empreses col·laboradores, que ens varen oferir videojocs en català per sortejar durant els directes, fins i tot empreses amb les qual no ens havíem posat en contacte però que varen veure la iniciativa per Twitter i ens varen oferir a donar un cop de mà. Volem donar les gràcies a totes aquestes empreses, que teniu recopilades a l’entrada que dóna els detalls de la festa, i especialment a Life Informàtica, que fa fer donació d’un lot gaming fantàstic de teclat, auriculars i estoreta. Gràcies a tots!

També volem donar les gràcies a la Gina Tost per la difusió i l’ajut en contactar algunes de les empreses, als Pepin Gamers pels logotips que vàrem fer servir durant tot l’esdeveniment, al Pazos64 i a la Gemma Manzanero per enviar-nos els espectadors en acabar els seus directes, a tots els espectadors i directaires, als seguidors que ens varen ajudar en la difusió de l’esdeveniment… I, molt especialment, al Roger Baldomà, principal impulsor i organitzador de l’esdeveniment, i que va carregar amb la majoria de feina d’organització. I, parlant del Roger, té algunes coses que dir-te:

 

 

Tot i que no tot va ser positiu (especialment el directe final va tenir alguns problemes tècnics i d’organització), el resultat ens anima a fer més directes especials i esdeveniments coordinats a Twitch. No ens perdis de vista si vols saber-ne més!

Vols veure xifres de l’esdeveniment? Aquí tens aquesta infografia, realitzada pel nostre company Rockstr85 (gràcies, Jordi!):

Infografia amb xifres de les #24hCatalanLoveTwitch

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat