Santa Cecília 2021: música i videojocs

Article enviat per Simmer Valenciana.

Estem envoltades de coses que ens inspiren. Ja sigue un aroma, un color, un espai… En ocasions quelcom efímer, com la vida que ens recorda que, els moments, són un instant únic que ens arriba endins i ens fa efecte. I és el seu record el que perdura en nosaltres.

La música és molt més que una composició. Ens trasllada a altres mons i espais, dins i fora de la realitat. Una connexió emocional i sentimental de tot tipus.

Imagineu, doncs, tot això, sumat a l’art d’un videojoc.

Santa Cecília és considerada la patrona de les i els músics. Cada 22 de novembre la música surt al carrer més que mai i recorre cada racó per envoltar-nos d’art.

Des de que vaig obrir el meu canal a Twitch, no dubte en portar aquesta festivitat als espais virtuals. A casa meua es viu la música i el dia de Santa Cecília és celebrat any rere any, sempre innovant.

Enguany done un pas més i us porte una nova forma de festejar la patrona: videojocs i música, un aspecte molt important que ens fa viure i endinsar-nos dins de les aventures que vivim per mitjà de les nostres pantalles.

Junt a Violiste Valencià i els companys de Radio Hadouken i Territori Gamer analitzarem, musicalment parlant, una selecció de videojocs segons la seua música. I no només això, ja que aquest directe especial que celebrarem a Twitch també tindrà una part on les espectadores podran participar i a més debatran sobre les llistes de tops de música de videojocs de la plataforma Spotify.

Tot això i molt més avui dilluns 22 de novembre, dia de la patrona de les i els músics, al canal de Twitch de Simmer Valenciana. En directe i en la nostra llengua. Una bona manera de començar la setmana!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat