Avui tenim el plaer d’anunciar una nova iniciativa impulsada per varis membres de la comunitat amb l’objectiu de potenciar el contingut audiovisual en català a les plataformes de vídeo més populars com Twitch, YouTube, Mixer, etc.

Accés directe: llistat d’streamers catalans


Streamers Catalans
Streamers Catalans

Aquesta nova iniciativa transcendeix al món del videojoc a tot tipus de contingut audiovisual i pretén posar en contacte tots els creadors de contingut en català a les xarxes socials per a què puguin col·laborar i ajudar-se mútuament i així desenvolupar la nostra llengua en aquests importants mitjans de comunicació i socialització.

Com a primera acció s’ha creat un grup de Telegram privat per a tots els streamers i creadors de contingut que vulguin participar-hi activament. Aquest grup “Streamers Catalans” ja ha començat a acceptar sol·licituds i compta actualment amb 28 membres. Qualsevol interessat pot demanar entrar posant-se en contacte amb un dels administradors: Roger Baldomà o DevId.

Els objectius del grup:

  • Potenciar la creació de contingut audiovisual en català a la xarxa
  • Potenciar la comunitat de creadors de contingut audiovisual en català
  • Ajudar a millorar el contingut audiovisual en català a la xarxa
  • Aconseguir que els consumidors d’audiovisuals a la xarxa sàpiguen que existeix contingut en català

Properament informarem de més accions i esdeveniments encaminats a assolir els objectius marcats. Si sou creadors de contingut audiovisual en català a la xarxa o esteu interessats en començar el vostre propi canal, no ho dubteu i escriviu als responsables, que estaran encantats d’atendre-us.

You may also like

  • author image
    ag. 10, 2021 @ 16:39 pm

    […] Streamers Catalans. Iniciativa impulsada amb l’objectiu de potenciar el contingut audiovisual en català a les plataformes de vídeo més populars. Gaming.cat […]

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat