Ja disponible en paper el nou número de la Revista d’El Tecnològic

Durant la Barcelona Games World 2018 es va presentar en societat la Revista d’El Tecnològic, un projecte interessant dins el panorama català del periodisme de videojocs. Es tracta d’una revista bimensual en paper i en català sobre videojocs que s’especialitza sobretot en la indústria catalana i la seva comunitat d’aficionats i aficionades.

Després de la gran acollida del primer número en paper es va consolidar el suport de la comunitat, fent possible el llançament del número de febrer mitjançant una campanya de mecenatge.

El dia 18 d’aquest més es va publicar el número d’abril, amb l’afegit de deixar enrere la dependència del mecenatge estrenant una secció a la seva pàgina web que permetrà adquirir exemplars a través de Paypal o targeta de crèdit i escollir entre diverses opcions de distribució (recollida en persona, enviament a domicili o edició digital).

Aquest número és el més complet a nivell de contingut, diversitat i esforç dedicat. Hi trobareu, per exemple, una portada i reportatge dedicat a Ubisoft Barcelona, les ja conegudes col·laboracions dels portals referents de la comunitat, una reflexió sobre si els videojocs són art o no, el Post Mortem d’Infernium (un videojoc català i en català) i més sorpreses que podeu descobrir al fil de continguts que han fixat al seu perfil de Twitter.

A més a més, per celebrar el llançament del nou número, hi ha una oferta per adquirir la col·lecció completa en paper (desembre, febrer i abril) a preu reduït, així com la possibilitat de subscriure’s per rebre automàticament cada nou número o comprar-los de forma puntual. Trobareu tota la informació a la pàgina web de la revista.

Si voleu conèixer més el projecte, us recomanem donar una ullada a l’entrevista que els vam fer fa uns mesos i seguir-los a Twitter per estar al dia de la seva activitat.

Foto del número d'abril de la revista en paper El Tecnològic

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat