La comunitat Catalunya Playstation sorteja una còpia física de Hellblade!

Per participar, aquestes són les bases:

  1. Caldrà demanar ser membre de la comunitat de Catalunya Playstation a PSN. Si ja en sou membres, podeu obviar aquest punt.
  2. Caldrà entrar al grup de Telegram de la comunitat i escriure junt amb la vostra presentació i fer-nos saber amb quin PSN ID sou a la comunitat de PSN. A poder ser, tot en un sol text. El grup de Telegram és t.me/catps4
  3. En aquest punt comprovarem que compliu els requisits anteriors. Podem trigar una mica. Quan ho confirmem, rebreu un missatge a Telegram amb l’escrit “HellbladeSI”. Si rebeu “HellbladeNO” vol dir que no compliu algun requisit, en aquest cas parleu amb l’administrador del grup.
  4. Caldrà romandre al grup de Telegram fins a l’anunci del guanyador. Si marxeu abans, s’invalida la participació. Un cop acabat el sorteig, és cosa vostra, com no pot ser d’una altra manera, quedar-vos amb nosaltres més temps o no.
  5. Sols podran participar aquells que desitgin rebre el joc en una adreça dins l’àmbit geogràfic de Catalunya. Els ports estan inclosos.
  6. S’acceptaran participants fins dia 10 d’abril a les 12 del migdia. Dia 12 d’abril es procedirà al sorteig fent servir la plataforma https://www.sortea2.com/ i s’anunciarà el guanyador el mateix dia.
  7. Sols hi ha un premi però sortejarem 10 guanyadors per si en fallen (p.ex. si el guanyador no comunica l’adreça d’enviament abans del 15 d’abril, o es tracta d’una adreça fora de Catalunya). En cas que això passi, oferirem el premi al següent guanyador, en l’ordre en què han sortit premiats al sorteig, fins que un d’ells l’accepti.
  8. El dia 15 del mateix mes es farà l’enviament, per tant el guanyador s’ha de confirmar abans d’aquesta data..
  9. Els administradors del grup de Telegram poden participar, a excepció de l’organitzador, whip1981

Demaneu aclariments al grup de Telegram i us ajudarem. Una mica de comprensió si som lents responent, és el primer cop que fem això! Moltes gràcies!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat