Presentació de Projectes Finals CEV

CEV Barcelona és una escola oficial de comunicació, imatge i so de Barcelona que té una oferta formativa especialitzada en l’àrea de l’animació digital en 2D i 3D, videojocs i efectes visuals, incloent-hi disseny de videojocs, programació de videojocs amb Unity, texturitzat 2D i 3D i molt més.

Per tal de donar suport als seus alumnes en la seva trajectòria i projecció professional, CEV ha creat una plataforma per presentar els projectes de disseny de videojocs que han realitzat els seus alumnes durant el CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius. Tots els projectes que s’hi exposen participen en el Concurs de CEV del MILLOR VIDEOJOC DE L’ANY. Els dos projectes guanyadors seran premiats amb un espai en la BGW (Barcelona Games World), fira en la qual estan presents grans marques de la indústria.

El 21 de juny, la promoció 2017-2019 exposarà els seus treballs realitzats durant el Cicle. Si vols assistir a l’esdeveniment o t’hi vols inscriure pots anar a https://www.cev.com/demo-day-2019/

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat