Presentem la Comunitat “Catalunya Rocket League”

D’ençà que el joc creuat és una realitat a Rocket League, jugadors de les comunitats de Gaming.cat, NintenHype, Xboxers Catalans o Catalunya Playstation van mostrar el seu interès a crear una comunitat o grup de trobada on poder organitzar partides conjuntament, de forma àgil en un xat, amb l’ús de bots per programar els esdeveniments.

Al mateix temps, Gaming.cat va posar a la nostra disposició un canal a Discord on poder organitzar els grups de veu (una de les carències que té aquest títol en joc creuat).

Ara, mes i mig després de començar a funcionar, disposem de més d’una trentena de jugadors que participen diàriament en partides entre diferents plataformes i volíem aprofitar per presentar-ho de forma oficial a tots vosaltres.

Sumar-hi més gent aproparà l’objectiu d’organitzar competicions, i qui sap si fins i tot algun equip competitiu pels esports. Però anem pas a pas! I per això ens cals tu!

Logotip de Catalunya Rocket League

Si esteu interessats a xalar d’aquest joc, amb nosaltres i en català, ens podeu trobar a Telegram, concretament a:

https://t.me/catalunyarocketleague

Podeu tenir un tast de què fem, veient els directes als canals dels streamers més actius de la comunitat actualment:

Desitgem veure-us aviat amb nosaltres!

 

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat