Cap de setmana d’esdeveniments del videojoc a casa nostra

Companys i companyes del cap dret, des de Gaming.cat us volem proposar un parell d’activitats relacionades amb els videojocs que tindran lloc a casa nostra aquest cap de setmana.

El primer, que ja va començar dijous dia 5 però encara hi ha places per apuntar-se, és la Tecnofan de Palamós. Una de les LAN parties més importants del nostre territori, que aquest any ve carregada d’activitats. Només donant una ullada ràpida a la seva pàgina web (https://palamostecnofan.org) podem trobar tornejos d’esports electrònics com: CS:GO, Hearthstone, League of Legends, FIFA i Fornite, o la ja esperada zona arcada, per tots aquells nostàlgics o nous fans de les màquines recreatives. La gran novetat d’aquest any, la zona d’emprenedors, pretén donar veu als projectes innovadors vinculats al món de les noves tecnologies. Ja no sou a temps de presentar projectes però podeu passar per les xerrades que s’hi realitzaran.

Així que ja ho sabeu, si voleu passar un bon cap de setmana jugant a videojocs, i sou majors de 14 anys, carregeu el vostre ordinador i feu ruta cap a “La Nau del 50 metres” al carrer Londres número 25 de Palamós que us esperen amb els braços oberts!

El segon esdeveniment és l’IndieDevDay, un esdeveniment dedicat al món dels videojocs independents que se celebra el 7 i 8 de setembre al Canòdrom de Barcelona. És una iniciativa per reivindicar l’esforç i el sacrifici que suposa fer jocs independents per part de desenvolupadors, blocs, associacions i apassionats del sector del videojoc. En aquest esdeveniment tindrem 35 estudis de videojocs indies que presentaran els seus treballs. A més a més tindrà una zona arcada on podràs jugar amb BarTops a jocs antics i altres de recent creació. Tampoc et pots perdre les conferències que s’aniran fent durant els dos dies, i que tractaran de temes que van des de com fer màrqueting de videojocs, fins al paper de la dona en la indústria.

Però no tot serà feina, també hi trobarem la zona chill-out on podràs conversar i prendre algun refrigeri amb els participants, una experiència única tant si vols començar una carrera en el món del desenvolupament de videojoc, com si ets un curiós de la indústria. Qui sap, potser s’allargarà la festa a l’Ovella Negra…

Pots trobar més informació en aquest enllaç. És necessari treure una entrada per cada dia, en el mateix web de presentació ho pots fer.

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat