Volcànica Lan party 2019, un altre èxit

El cap de setmana passat (del 15 al 17 de novembre) va tenir lloc la principal trobada LAN de terres gironines. La Volcànica Lan Party a Besalú. Aquesta trobada, que enguany arriba a la seva desena edició, va reunir 117 inscrits al voltant d’una connexió de fibra òptica de 10 GB per gaudir d’un cap de setmana de videojocs i bon rotllo.

Aquest any, els assistents van poder participar en diferents tornejos amb més de 400 € en premis. Els videojocs triats per realitzar aquests tornejos van ser: League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, TeamFight Tactics, Dragon Ball FighterZ, Smash Bros i Player’s Unknowns BattleGrounds. Tots ells, videojocs dels més populars a casa nostra.

A més dels tornejos habituals, aquest any també s’ha recuperat un torneig molt especial, la Ratanca. Aquest mot, denominació d’origèn Volcànica, prové de la fusió de les paraules “ratolí” (el perifèric connectat al ordinador, no l’animal) i “petanca”. Com us podeu imaginar, el propi mot es prou autoexplicatiu. El torneig va consistir en esbrinar qui dels assistents era més destre en fer oscil·lar un ratolí com si fos una fona i llençar-lo cap a una diana situada a uns 20 metres. Només per poder participar al torneig de Ratanca, ja val la pena acostar-se, encara que només sigui un dia, a la Volcànica, i així poder desconnectar del dia a dia envoltat de videojocs, amics i gent que aprecia aquest món tant com tu.

Des de Gaming.cat volem donar l’enhorabona a l’organització de la Volcànica i convidar a tots els que ens llegiu a anar-hi l’any que ve per la onzena edició. No us en penedireu! Si voleu saber on s’organitzen altres trobades Lan pots trobar-les al nostre directori i, si tens pensat organitzar-ne una, fes-nos-ho saber enviant un correu a info@gaming.cat.

Cartell de la Volcànica 2019

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

 

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat