Comunicat sobre els GamingCat Awards 2019

Durant el podcast “5 Minuts +” de dia 29 de desembre de 2019 es van lliurar els GamingCat Awards i, en vista d’alguns problemes tècnics i de comunicació que varen tenir lloc durant el programa, l’Associació GamingCat vol fer el següent comunicat:

L’objectiu dels GamingCat Awards 2019 no és altre que celebrar de forma conjunta un any 2019 amb molta activitat i creixement per part de la indústria i comunitats catalanes de videojocs. És un acte festiu obert a tothom i realitzat per iniciativa dels membres de GamingCAT sense cap mena de compromís, amb la col·laboració dels companys de 5 minuts +, als quals volem agrair la seva enorme implicació i professionalitat.

Lamentem que, donats els problemes tècnics i la gran afluència de comentaris al xat, no es va gestionar la situació correctament, i som conscients que encara hem de millorar molt. Es van bloquejar de forma injustificada comentaris sobre la forma i gestió de les votacions i des d’aquí volem demanar disculpes a les persones afectades, les quals estaven en el seu dret a opinar. Prenem bona nota dels errors comesos i els tindrem en compte en l’organització d’iniciatives futures. Més detalls sobre la gestió de les nominacions i les votacions.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat