Sessió informativa sobre el curs de Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius

La indústria de l’animació i els videojocs és un dels sectors amb més potencial de creació d’ocupació, i el sector demana professionals formats en aquestes disciplines per tal d’enfrontar-se a reptes cada vegada més gran, i en molts casos falten professionals suficientment qualificats per satisfer la demanda.

CEV, l’escola de comunicació, imatge i so, és una de les escoles de l’estat que, amb el seu curs de Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i entorns interactius a distància, d’una durada de només dos anys, forma professionals que s’adapten a les tendències i la demanda del mercat laboral. Es tracta d’un cicle formatiu superior en què els alumnes aprenen a desenvolupar personatges, escenaris i objectes destinats a projectes d’animació o videojocs. Els alumnes treballen en les tècniques de l’animació de personatges, simulacions dinàmiques o il·luminació fotorealista amb el programari més habitual en el sector, com ZBrush, Maya, 3ds Max, Substance Painter, After Effects o Photoshop, i ho fan mitjançant una metodologia d’aprenentatge en línia única, amb la qual sempre se senten acompanyats i que permet aprendre els mateixos continguts i obtenir la mateixa titulació que el cicle formatiu presencial.

Demà, dia 10 de desembre, a les 18 h, tindrà lloc una sessió informativa en línia per resoldre els dubtes de qualsevol persona que hi estigui interessada. Si hi vols assistir, fes clic i inscriu-t’hi.

Sessió informativa 10 desembre

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat