Per demanda popular: 3r torneig de Valorant! Inscripcions obertes!

Si hi ha un joc que desperta passions en la comunitat, no hi ha dubte que aquest és Valorant (amb el permís d’Among Us, que no sabem si serà flor d’un dia o si durarà). És un joc altament competitiu, i aquells que se l’agafen seriosament volen… doncs això, competir. És per això que hem decidit organitzar el Tercer Torneig Gaming.cat de Valorant!

Cartell del tercer torneig de Valorant

Les regles són les següents:

  • Participants: 8 equips de 5 jugadors (es podria ampliar a 16 si hi ha prou participació)
  • Format: eliminació simple (“best of one”)
  • Mapa, posició i emparellaments: aleatoris

El torneig es celebrarà diumenge 1 de novembre i començarà a les 17 h (o a les 16 h si s’amplia la participació a 16 equips).

Més informació i inscripcions: https://www.toornament.com/es/tournaments/3929928786549407744/

L’organitzador és, com és habitual, el Marc “Kl0se”, i comptarà amb el comentari de Marc Martos “Winter’s Howl” i Roger Catalan “Pireta”. Actualització: s’afegeix a l’equip de casters el MrBonGori! Naturalment, el torneig es podrà seguir en directe a https://www.twitch.tv/gaming_catala/

L’organitzador i els casters

Recordem que les dues edicions anteriors les va guanyar l’equip Next, que es va mostrar clarament superior a la resta d’equips. Pel que hem sentit, de moment Next no participarà en aquesta edició. Serà això un al·licient per a equips amb menys experiència que es podrien veure desanimats per un equip d’aquest nivell? O serà al contrari, i equips que es voldrien mesurar contra l’anterior campió no tindran aquesta motivació extra? Sigui com sigui, estem segurs que serà un torneig emocionant i ple de jugades magistrals.

Així que ja ho saps, si t’agrada Valorant, reuneix el teu equip i inscriu-te al torneig!

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat