Tothom cap a l’Indie Dev Day 2020!

L’Indie Dev Day és un dels nostres esdeveniments preferits, i la veritat és que ja ens feia ganes participar-hi d’una forma més directa. No coneixes l’Indie Dev Day? No pateixis, ara te posaré al dia.

 

L’Indie Dev Day és un esdeveniment que se celebra a Barcelona amb la voluntat de reivindicar l’esforç que suposa crear videojocs independents. Hi participen no només densenvolupadors, sinó també blogs, associacions i apassionats del món del videojoc. Els seus principals objectius són, segons detallen en el seu lloc web:

 1. Difondre el sector de la indústria del videojoc fet aquí.
 2. Impulsar el talent de desenvolupadors, artistes i dissenyadors que comencen.
 3. Passar uns dies coneixent nous projectes, companys de professió, i… jugant!

Jo mai he assistit personalment a l’esdeveniment (la primera edició va ser quan jo ja no vivia a Catalunya), però molts companys de la comunitat hi han anat en edicions anteriors i n’han gaudit molt. I és que s’hi reuneix el bo i millor del desenvolupament independent del país, i amb molt bon ambient.

Tot i que les circumstàncies actuals no permeten fer esdeveniments presencials d’aquesta mida, l’organització ha aconseguit capturar l’esperit de l’esdeveniment en una edició totalment en línia: totes les activitats es podran seguir en directe a Twitch, amb totes les possibilitats d’interacció que aquesta plataforma ofereix.

 

Com a comunitat hi participarem de les següents formes:

 1. Presentarem Gaming.cat i les altres comunitats, dijous dia 5 de novembre a les 20:20 h. Durant aquesta presentació mostrarem en primícia el nou vídeo de presentació de la comunitat, “Què és Gaming.cat”.
 2. Hi organitzem la taula rodona “Més que consumidors: comunitat i desenvolupament independent”, en la qual reflexionarem sobre les sinergies que s’estableixen entre els desenvolupadors i els seus fans. Hi participen Gina Campoy, (Gina Zero), de Lince Works, Víctor Pedreño (Hiboshi), de Grimorio of Games, com a desenvolupadors, i David Rubert (Malarky), Roger Catalan (Pireta) i Susana Pérez (Simmer Valenciana) com a representants de les comunitats. Serà dissabte 7, també a les 20:20 h.
 3. Finalment, tendreu directes especials d’alguns dels streamers preferits de la comunitat. Dissabte 7 començarà Kamu el Manco a partir de les 11:10 h, i el seguiran Hirokus i més tard Rik Ruk. I diumenge 8 serà el torn de la Moty Chan, que començarà a les 10:10 h, i de la Gufolove, a les 11:00 h.

Te sembla poc? No pateixis, l’Indie consta de més de 50 directes! Pots consultar el programa complet a http://www.indiedevday.es/

Abans d’acabar, volia donar les gràcies al nostre company Malarky, que ha estat l’encarregat de coordinar la participació de Gaming.cat en l’esdeveniment. Sense la seva dedicació, aquesta col·laboració no hauria estat possible. Gràcies!

 

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

 

You may also like

 • author image
  oct. 7, 2021 @ 9:00 am

  […] recordes que l’any passat vàrem col·laborar en l’Indie Dev Day, l’esdeveniment dedicat als videojocs independents, no? Doncs en aquesta edició hi tornarem […]

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat