Primera Lliga Catalana d’Age Of Empires 2

Homes i dones del cap dret!

Si últimament heu escoltat el soroll del xocar d’espases i fletxes travessant l’aire, no patiu, no us esteu tornant bojos. Esteu escoltant com es juguen les partides de la Primera Lliga Catalana d’Age Of Empires 2!

El bo i millor dels jugadors de la terra d’aquest videojoc clàssic d’estratègia s’estan enfrontant per parelles durant aquest dies per decidir qui és el millor equip català!

Cartell de la 1a lliga catalana d'Age of Empires 2

El torneig és organitzat per la comunitat catalana de Age of Empires amb el company @Falko al capdavant. Els trobareu al seu servidor de Discord: https://discord.gg/DgdvrcxcEu. Hi haurà una primera fase basada en una lliga de format suís i que s’emetrà pel canal de Twitch de Gaming.cat el dia 28 de febrer de 16 h a 19 h. Just abans del 5 Minuts+, el vostre podcast sobre videojocs de referència!

Una setmana més tard tornareu a tenir una cita: diumenge dia 7 de març a la mateixa hora (16 h) per gaudir de la fase final en format d’eliminació! Els enfrontaments es decidiran segons la classificació de la fase 1 i seran al millor de 3 (BO3), excepte les finals del torneig que seran al millor de 5 (BO5).

Aprofitem per recordar que el 26 de gener sortirà la nova expansió per la Versió Definitiva d’aquest videojoc tant emblemàtic, “Els senyors del Oest”, així que pot ser una bona oportunitat per veure les noves civilitzacions i unitats en mans dels millor jugadors.

Així que, ja ho sabeu, si sou uns nostàlgics de l’estratègia i la historia o simplement voleu saber el perquè de tant d’enrenou amb un videojoc de fa més de 20 anys, teniu una cita diumenge 28 de febrer i diumenge 7 de març a les 16 h al canal de Twitch de Gamig.cat!

Autor: Malarky33

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat