Guanyadors dels Premis GamingCat 2021

Ja tenim guanyadors dels Premis GamingCat 2021!

El gran triomfador ha estat Treasures of the Aegean (Tresors de l’Egeu), d’Undercoders, que va guanyar el premi del jurat a millor videojoc en català de 2021, videojoc en català amb millor art visual i videojoc en català amb millor banda sonora original.

Aragami 2, de Lince Works, va guanyar el premi de la comunitat a millor videojoc en català de 2021. Super Magbot, d’Astral Pixel, va guanyar el premi al videojoc en català amb millor jugabilitat, i Horror Tales: the Wine (Històries de Terror: el Vi), de Carlos Coronado, el de videojoc en català amb millor narrativa.

El premi de la comunitat al millor videojoc de 2021 en qualsevol llengua va ser per a It Takes Two, desenvolupat per Hazelight Studios que, com recordareu, també va guanyar el premi a videojoc de l’any als Game Awards.

Com a creadors de contingut, el canal de YouTube Univers_G8CO va guanyar tant el premi del jurat com el de la comunitat com a millor canal de YouTube en català sobre videojocs, i el canal de Twitch de Pulgatejana també va guanyar els dos premis a millor canal de Twitch en català sobre videojocs, del jurat i de la comunitat.

Finalment, el premi honorífic a una persona o entitat per la seva tasca de promoció del català en l’àmbit dels videojocs durant 2021 va ser per a Projecte Ç, per la seva tasca titànica de traducció de videojocs: Aragami 2, Horror Tales: The Wine, Among Us, Dark Souls i PUBG són només uns exemples.

Volem donar les gràcies al jurat i a tots els membres de la comunitat que han votat o han participat d’alguna forma.

Actualització: ja estan disponibles els resultats detallats de les votacions.


Enhorabona a tots els guanyadors, i gràcies a tots els candidats per la vostra tasca! Tots junts feis que el català avanci cada dia en l’àmbit dels videojocs!


Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat