Vine a la taula rodona “El català als videojocs: una partida per guanyar”.

Com la majoria sabeu, a Palau Robert s’hi pot visitar l’exposició Nova Pantalla: el videojoc a Catalunya (que, per cert, us recomanam de totes, totes). Doncs bé, en el marc d’aquesta exposició s’han organitzat un bon grapat d’esdeveniments, com…, i un dels plats forts d’aquest programa complementari és la taula rodona “El català als videojocs: una partida per guanyar”. En opinió meva, el títol és molt encertat, ja que és, per una banda, una partida que encara no està guanyada i, per altra banda, és una partida que CAL guanyar si volem que el català tengui futur.


Taula Rodona Partida per guanyar

En la taula rodona, que moderarà la periodista Mariola Dinarès, hi participaran persones destacades de l’àmbit del videojoc català i en català:

  • De l’àmbit dels mitjans de comunicació, Marc Angrill, director de Lúdica i comissari de l’exposició, i Roger Mitats, director de 3DNassos.
  • De l’àmbit de la indústria del videojoc, Gina Tost, vicepresidenta de DeviCAT (associació de Desenvolupadors i Editors de Videojocs de Catalunya) i directora europea d’IGG, i Mariona Valls, cofundadora de Mango Protocol, empresa que segur que tots coneixeu per aventures gràfiques en català com MechaNika i Agatha Knife i altres jocs com Colossus Down.
  • I, finalment, 5 participants propers a la comunitat que tots coneixeu: Roger Baldomà, creador de Va de Jocs; Maria Casaña (Desa), col·laboradora de Gaming.cat; Francesc G. Parisi, creador del Projecte Ce Trencada, i Norman López (LópezNorman44) i Laia Nerín (GufoLove), jugadors en directe en català a Twitch.

Crec que tots ells tenen molt a dir en aquest tema, i recordem que obriran l’esdeveniment F. Xavier Vila, secretari de Política Lingüística, i Marisol López, directora general d’Innovació i Cultura Digital, per tant és una bona ocasió per donar canya als polítics i que vegin que hi ha molta feina per fer i que ja feim molt tard.

No tanquis l’article encara! Si hi vols assistir, és necessari que t’hi inscriguis emplenant aquest formulari d’inscripció. Recorda: dia 12 de juliol, a les 18 h, a Palau Robert!

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat i la resta de la comunitat catalana a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat