Realitat Real 02: Assassin’s Creed Syndicate, Kojidrama i més

La Zona.cat va tancar, però el seu esperit viu al podcast Realitat Real! Com a mínim una vegada al mes, l’Oriol i l’Enric ens parlen de videojocs, amb el seu estil inimitable.

El segon episodi del podcast Realitat Real ja és aquí, un mes després del primer. Tocava asseure’s i posar sobre la taula algun dels temes més destacats dels últims dies. S’ha anunciat el nou Assassin’s Creed Syndicate, ambientat a la Londres victoriana, però també hi ha hagut novetats a The Division, el Kojidrama amb Konami, i a can Nintendo, amb la demo per hores d’Splatoon i l’èxit dels Amiibo.

El podeu escoltar a iTunes, a iVoox o aquí mateix:

[iframe id=’audio_4490560′ frameborder=’0′ allowfullscreen=” scrolling=’no’ height=’200′ style=’border:1px solid #EEE; box-sizing:border-box; width:100%;’ src=”https://www.ivoox.com/player_ej_4490560_4_1.html?c1=ff6600″]

You may also like

 • author image
  biel
  maig 15, 2015 @ 15:52 pm

  Sou els de l’antiga Paella de Bits? Seguiu així!!!

 • author image
  maig 16, 2015 @ 12:50 pm

  hola biel! som l’enric llonch i l’oriol roca, fins l’abril 2015 i des de l’abril 2014 vam estar fent una web de videojocs amb altres persones que es deia La Zona, i abans, sí, havíem estat a Paella de Bits, jo com a editor i l’Oriol com a redactor de la secció de videojocs.

  espero que t’agradi el podcast 🙂

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat