Realitat Real 03: The Witcher 3

En el tercer episodi de Realitat Real convidem un amic del podcast, el Nil de Vicente (@nildevii a Twitter) per parlar de la gran estrella d’aquests dies: The Witcher 3. El joc de rol de CD Projekt és el protagonista d’aquest episodi però també comentem algunes notícies com els problemes de Project Cars a Wii U, el tràiler del nou Need for Speed i els jocs del PlayStation Plus per al mes de juny. Recordeu que tornarem quan s’acosti l’E3 2015 amb un parell de programes especials.

El pots escoltar a iTunes, a iVoox o aquí mateix:

[iframe id=’audio_4564158′ frameborder=’0′ allowfullscreen=” scrolling=’no’ height=’200′ src=’http://www.ivoox.com/player_ej_4564158_4_1.html?c1=8ba687′ style=’border:1px solid #EEE; box-sizing:border-box; width:100%;’]

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat