Els Youtubers Catalans, a la TV

Els youtubers que fan contingut en català continuen tenint una repercussió modesta però, poc a poc, es van fent passes per a què tenguin més visibilitat. Pirineus TV ha donat un vot de confiança als youtubers catalans i els ha obert un petit espai dins del seu programa Estació Digital, que podeu veure a la TDT i al seu canal de Youtube.

Si vols aparèixer al programa, totes les aportacions seran benvingudes! Visita el nostre fòrum per tenir-ne més informació. Mentre t’ho penses, aquí tens els tres vídeos publicats fins ara amb aquesta secció: 

You may also like

 • author image
  jul. 9, 2015 @ 11:41 am

  Molt bé Youtubers! Gràcies per la notícia Felip! ^^

 • author image
  Dannides
  ag. 28, 2015 @ 14:06 pm

  Guai. 😉

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat