Golden Sun en català (projecte de traducció)

A la comunitat gamer catalana sempre ens ha sorprès la poca quantitat de jocs que hi ha traduïts al català. Per sort, sempre hi ha gent disposada a traduir els jocs pel seu compte, per exemple, la traducció de The Legend of Zelda: Skyward Sword està a punt de veure la llum (n’informarem puntualment quan estigui acabada), i aqui a Gaming.cat us deixem un petit tast del que serà la traducció al català del joc per a Game Boy Advance Golden Sun, que està duent a terme el Xavalma amb l’ajut d’altres membres de la comunitat. La traducció està incompleta però avança a bon ritme!

Al fòrum tens tota la informació necessària sobre el procés de traducció de Golden Sun al català i com aplicar-la.

You may also like

Segueix-nos

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat

Vídeo Destacat