En defensa del referèndum

Catalunya està vivint un moment clau en la seva història. El referèndum que s’ha convocat per a dia 1 d’octubre de 2017 és clau per conèixer la voluntat del poble de Catalunya i aclarir si una majoria dels catalans volen que Catalunya esdevingui un estat independent; però l’Estat espanyol ha posat en marxa tots els mitjans al seu abast per impedir que aquest referèndum se celebri.

Davant d’aquesta situació, des de Gaming.cat, la comunitat en català d’aficionats als videojocs, manifestem:

  1. El nostre suport al referèndum convocat per a l’1-O. Creiem que, en un estat democràtic, les lleis s’han d’adaptar a la voluntat del poble, i no la voluntat del poble a les lleis. Animem tothom que contribueixi de forma pacífica que el referèndum pugui celebrar-se, i a tots els convocats que expressin la seva voluntat mitjançant el vot.
  2. El nostre rebuig a les mesures preses pel govern espanyol i la seva negativa reiterada al diàleg. La persecució dels opositors, la repressió policial i la intervenció de les competències del govern de Catalunya no són acceptables en un estat democràtic.
  3. El nostre rebuig a l’actitud que mostren molts mitjans de comunicació espanyols, que creen un ambient de crispació innecessari i poden generar odi cap a Catalunya.
  4. La nostra preocupació pel silenci de la Unió Europea.

Com a primera mostra de suport, des d’ara i fins que el referèndum se celebri, farem difusió a les nostres xarxes socials de la informació que considerem rellevant per facilitar la participació en el referèndum.

Visca Catalunya i visca la democràcia!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat