Ens veim a la Barcelona Games World!

Estàs preparat per al Barcelona Games World? Nosaltres sí! Hem decidit que és una ocasió ideal per reunir-nos, passar-ho bé i maquinar junts plans ben bojos, així que agafarem la motxilla, la càmera i les samarretes fetes especialment per a l’ocasió (Gaming.cat al davant i #YoutubersCatalans al darrere, no és per què jo ho digui, però fan patxoca!) i ens reunirem allà. Hi serem membres de Gaming.cat i dels projectes que, amb els anys, s’han anat articulant a partir de Gaming.cat o de gent afí: Nintenhype.cat, eSports DAKS, #YoutubersCatalans… Serà brutal!

Serem a la Barcelona Games World durant tot dissabte dia 7. Com que no hi tenim paradeta, si ens vols trobar escriu-nos a Twitter a @gaming_catala o entra al grup de Telegram, segur que ens posam d’acord en un lloc i hora per quedar. T’hi esperam!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat