Presentem… El grup de Telegram de Gaming.cat!

La tecnologia avança i les formes de comunicació evolucionen… Ens hem acostumat a que tota la informació que ens interessa ens arribi al mòbil immediatament, i formes de comunicació com els fòrums han passat una mica de moda; a més, els fòrums necessiten una quantitat d’usuaris actius considerable per mantenir l’activitat, i per tant no són ideals per a comunitats petites. Per això hem decidit crear el grup de Telegram de Gaming.cat!

Si teniu una mica d’experiència amb aquest tipus de grups, sabreu que són absolutament caòtics i es desmadren fàcilment; fins i tot organitzar un sopar amb més de 10 persones és una tasca èpica! Per això hem organitzat el grup de la següent manera:

  1. El grup està connectat amb el fòrum mitjançant bots. Així, els temes que necessitin una mica més d’organització es poden debatre al fòrum, i els missatges del fòrum apareixeran immediatament al grup de Telegram, de forma que tothom els podrà seguir fàcilment. Els temes de portada també s’enviaran automàticament al grup. Així intentarem unir el millor dels dos mons: l’organització dels fòrums amb l’activitat i la immediatesa de Telegram.
  2. Es farà servir l’etiqueta #important per a temes… això, importants. Així, si una persona entra al grup després d’un cert temps i no vol llegir tots els missatges acumulats, podrà veure els anuncis importants fent una cerca per a aquesta etiqueta. Es pot fer el mateix amb altres tipus de temes, p.ex. #LOL, #Battlefield, #Minecraft,#Retro i altres.
  3. Naturalment el clima del grup ha de ser relaxat i s’ha de poder parlar una mica de tot, compartir coses divertides, etc; però volem que el grup sigui fàcil de seguir, tant per la gent que es connecta molt, com per a la que es connecta poc i, per tant, volem evitar que el grup s’inundi de missatges irrellevants. Per això, si el grup es “desmadra” (p.ex. hi ha una inundació d’stickers o memes, o de missatges que no tenen res a veure amb el tema del grup), els administradors hauran d’intervenir. No cal que digui que els insults i les discussions personals no es toleraran, no? Inicialment l’equip de moderadors serem l’Arandur, el XaviNightshade i jo mateix.

Res més, us esperem al grup!

Et pot interessar

Segueix-nos

Subscriu-te

Entra o registra’t

Federació Catalana de Clash Royale

Vídeo destacat