Presentem… El grup de Telegram de Gaming.cat!

La tecnologia avança i les formes de comunicació evolucionen… Ens hem acostumat a que tota la informació que ens interessa ens arribi al mòbil immediatament, i formes de comunicació com els fòrums han passat una mica de moda; a més, els fòrums necessiten una quantitat d’usuaris actius considerable per mantenir l’activitat, i per tant no són ideals per a comunitats petites. Per això hem decidit crear el grup de Telegram de Gaming.cat!

Si teniu una mica d’experiència amb aquest tipus de grups, sabreu que són absolutament caòtics i es desmadren fàcilment; fins i tot organitzar un sopar amb més de 10 persones és una tasca èpica! Per això hem organitzat el grup de la següent manera:

  1. Es farà servir l’etiqueta #important per a temes… això, importants. Així, si una persona entra al grup després d’un cert temps i no vol llegir tots els missatges acumulats, podrà veure els anuncis importants fent una cerca per a aquesta etiqueta. Es pot fer el mateix amb altres tipus de temes, p.ex. #LOL, #Battlefield, #Minecraft,#Retro i altres.
  2. Naturalment el clima del grup ha de ser relaxat i s’ha de poder parlar una mica de tot, compartir coses divertides, etc; però volem que el grup sigui fàcil de seguir, tant per la gent que es connecta molt, com per a la que es connecta poc i, per tant, volem evitar que el grup s’inundi de missatges irrellevants. Per això, si el grup es “desmadra” (p.ex. hi ha una inundació d’stickers o memes, o de missatges que no tenen res a veure amb el tema del grup), els administradors hauran d’intervenir.

Res més, us esperem al grup!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat