The Legend of Zelda: The Wind Waker HD traduït al català

WInd Waker HD català

Com van les festes? Ja heu passat unes bones vacances de Nadal? Us heu portat bé durant tot l’any i el Tió us ha cagat uns quants regalets? Doncs per a tota aquella gent que ha fet bondat (va, i també per a la que no n’ha fet tanta i la més trapella), us portem una bona notícia! I és que, l’usuari jueghje (o @ZeldaEnCat a Twitter) ha traduït en català un altre joc de la saga de The Legend of Zelda.

The Wind Waker HD en català

Aquest cop li ha tocat al “The Wind Waker HD” o, en la seva traducció en la nostra llengua, “La Batuta dels Vents HD”, per a la Wii U. Si encara hi ha gent que dubta que es pugui fer una cosa així, aquí teniu el tràiler del joc amb els texts en català:

Ja us ho creieu i en teniu ganes? Doncs aquí hi trobareu totes les instruccions per poder-lo jugar en català. Així doncs, si encara teniu la consola (o un ordinador prou potent com per emular-la)… a què espereu? Som-hi, que us espera una fantàstica aventura en un oceà immens!!

Altres traduccions

És el segon joc d’aquesta saga que podem jugar en català. Recordem que a principis del 2017 es va publicar la traducció del Skyward Sword. També recordem que ja fa uns mesos l’usuari xavalma (també @xavalma a Twitter) va traduir el Golden Sun al català. Déu n’hi do! Sembla que comencem a tenir uns quants jocs de nivell en la nostra llengua, oi? Ja els heu jugat tots?

De la mateixa manera, us recordem que Gaming.cat disposa d’una secció anomenada Videojocs en català. Allà hi trobareu diferents jocs en la nostra llengua, ja siguin amb traduccions oficials o no.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat