Futbol Digital Català i Gaming.cat uneixen forces

author image by Pireta | Webs | 0 Comments | 06 febr. 2018

Logo de Futbol Digital Català

Futbol Digital Català (FDC) i Gaming.cat sumen forces per poder arribar més lluny en la difusió dels eSports catalans dins del món dels videojocs de futbol. La seva plataforma informa dels resultats dins la VFO (Virtual Football Organization) dels equips catalans, col·labora al diari El Vallenc (noticia relacionada) amb la crònica setmanal i ajuda els equips petits a créixer dins l’escena competitiva, entre d’altres tasques periodístiques d’opinió i anàlisis.

Gràcies a aquesta col·laboració de difusió mútua tant l’activitat dels equips catalans de futbol digital com altres informacions relatives als esports electrònics i a la comunitat catalana d’aficionats als videojocs tendran més visibilitat, la qual cosa ens beneficiarà a tots. Us convidem a visitar el web de Futbol Digital Català i a seguir-los a Twitter!

 

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat