Summer in Mara ha aconseguit mes del 200% del seu objectiu de finançament

El joc Summer in Mara del desenvolupador valencià Chibig ja ha aconseguit més del 200% del seu objectiu de finançament a Kickstarter i, per tant, el projecte ja va camí de convertir-se en una realitat. Summer in Mara és un joc de simulació i aventura en el qual encarnarem Koa, una petita aventurera que ha de cuidar de la seva illa amb tasques com l’agricultura, cuidar dels animals, la mineria, pescar, etc. També podrem construir millores per la nostra casa amb els recursos que trobem, o inclús explorar el fons marí de l’illa.

Summer in Mara

A més de cuidar de la nostra pròpia illa, també podrem fer-nos a la mar i visitar altres illes, on trobarem a altres qüidos (els principals habitants del planeta, una raça estranya capaç de viure més de 200 anys), humans i altres espècies amb els quals podrem interactuar per comerciar i per saber més sobre les seves històries.

Summer in Mara

En l’àmbit gràfic, comptarà amb un disseny colorit i alegre amb certa inspiració en les pel·lícules de Studio Ghibli, segons expliquen els seus creadors a la pàgina de Kickstarter. També comptarà amb una banda sonora original amb tocs tropicals i, si aconsegueix l’objectiu de finançament, amb cinemàtiques 2D com les que es poden veure al tràiler.

Summer in Mara serà llançat per a PlayStation 4, Nintendo Switch i Steam (compatible amb Windows i MacOS), i serà llançat en valencià, gallec, espanyol, anglès, francès, alemany, i si s’aconsegueix prou suport, en rus, xinès i japonès. Podeu contribuir al projecte des de 16 euros a la seva pàgina de kickstarter. Personalment és un joc que m’ha cridat molt l’atenció des del primer moment que el vaig veure, al que he anat seguint la pista i no he dubtat en patrocinar, i us animo a fer el mateix! Us deixo amb el seu tràiler:

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat