Catalunya, líder en desenvolupament de videojocs

Un home jugant a videojocs

Catalunya és líder en desenvolupament de videojocs, amb un 52% del total de facturació de l’estat espanyol, i un 30,8% de les empreses; és a dir, facturen més les desenvolupadores catalanes, que les de tota la resta de l’estat. A més, es preveu que el mercat arribi gairebé a duplicar la seva facturació en els propers 3 anys, i que els llocs de treball augmentin fins a un 60%.

Tot i que el mercat estigui en clara expansió, la competència per obtenir un lloc de treball en el sector és aferrissada, ja que és un mercat que demana professionals altament qualificats. Per això, la formació és clau.

Escoles com CEV ofereixen cursos que, en només dos anys, ofereixen la preparació necessària per entrar en un mercat tan competitiu. Un bon exemple és el curs de Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius + HND in Creative Media Production, durant el qual aprendràs a crear un videojoc o curtmetratge d’animació, des del concept art, o disseny de personatges i escenaris, passant per modelat 3D, texturitzat, rigging, animació i finalment el renderitzat, tot amb el programari que demana la indústria, com ZBrushm Maya 3ds Max, Substance Painter, Unity, Photoshop, After Effects i Premiere.

CEV és una escola oficial especialitzada al 100% en el sector, que ofereix una metodologia pràctica, la doble titulació en dos anys (titulació de l’estat espanyol + titulació HND del Regne Unit) en dos anys, un equip docent actiu en el sector i classes reduïdes a només 20 alumnes.

El curs comença el mes de setembre! Més informació.

Creativitat del curs de Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius

Font: Libro Blanco del Desarrollo Español de Videojuegos 2018 i CEV Barcelona.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat