Adéu, fòrum, adéu

Ha arribat el moment de fer canvis al web, i és que el temps passa, i ens hem d’adaptar a la nova realitat. Ha arribat el moment de dir adéu al fòrum de Gaming.cat.

Quan vaig crear el web Gaming.cat, el fòrum n’era part fonamental. Tot i que els fòrums ja no passaven per la millor època, va permetre cohesionar una petita comunitat fidel, amb membres que encara continuen amb nosaltres com l’Astrocat, Arandur i altres. Però costava mantenir l’activitat i incorporar membres nous, i va arribar el moment de provar coses noves. La creació del primer grup de Telegram l’any 2016 va marcar l’inici de l’expansió de la comunitat, però també el declivi definitiu del fòrum. Ara, 4 anys després, l’activitat del fòrum ha caigut a zero i fa uns mesos vaig deshabilitar el registre de membres nous. Qualsevol funció requereix recursos i un cert manteniment, i no té sentit mantenir funcions que no s’empren.

Això té una conseqüència: es donaran de baixa tots els usuaris registrats que no siguin administradors o redactors del web. En el seu moment, es va afavorir que qualsevol usuari registrat pogués escriure articles al web, però és una idea que no va acabar de quallar i varen fer servir aquesta possibilitat poquíssim usuaris. Si, per algun motiu, vols conservar el teu usuari a www.gaming.cat, escriu-me a felip@gaming.cat. Això només afecta els usuaris registrats al web, no els altres serveis de la comunitat (Telegram, Discord, etc).

Això és tot! Ha arribat el moment de dir adéu al fòrum. Es mantindrà actiu durant uns dies, per si els nostàlgics voleu fer-hi un darrer cop d’ull: https://www.gaming.cat/comunitat/forum/

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat