ProeSports Institute, el primer curs acadèmic presencial d’eSports a Catalunya

Sota el nom de ‘ProeSports Institute‘, l’escola CIC-Cicles formatius i H1gh Level creen el primer curs acadèmic presencial d’eSports a Catalunya.

La nova modalitat formativa, que té una durada de 8 mesos i un total de 60 places, té l’objectiu de formar els futurs professionals dels esports electrònics (coneguts també com eSports o esports-e. Per això, dins del mateix curs els darrers mesos l’alumne farà les pràctiques professionals en centres de treball d’aquest àmbit, com poden ser clubs, equips, associacions… i aplicar de manera pràctica tot el que aprèn al llarg del curs.


curs presencial d'e-sports a Catalunya

El curs ofereix diferents perfils, des de jugador fins a caster passant per coach i analista, i també diferents videojocs, com League of Legends, Valorant i jocs de lluita.

Les classes seran impartides per professionals i coachs reconeguts del món dels eSports i es faran a les instal·lacions de CIC Cicles Formatius (c/ Torrent de les Flors, 68-70 – 08024 Barcelona). En cas que la situació sanitària no permetés les classes presencials, està prevista la possibilitat de continuar la formació de forma telemàtica.

Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades. Si ets un apassionat dels eSports i t’hi vols dedicar professionalment, ara ja no tens excusa: https://h1ghlevel.com


You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat