L’Associació Catalana d’Esports Electrònics es presenta amb un torneig de League of Legends

author image by drfelip | Webs | 0 Comments | 15 des. 2013

Vaig veure fa poc que s’ha creat l’Associació Catalana d’Esports Electrònics (ACEE) i, com a qualsevol cosa que activi la comunitat en català relacionada amb els videojocs, em sembla molt bona notícia.

La principal eina que ofereix l’ACEE és una plataforma per a crear i gestionar competicions. Per mostrar les seves capacitats, han creat un torneig de League of Legends (per Internet), que tendrà lloc dia 27 de desembre, i un de Tekken Tag Tournament 2, que tendrà lloc dia 20 de desembre a l’Hotel d’entitats Juvenils La Palma de Lleida.

Independentment de l’èxit que tenguin aquests tornejos, la plataforma és molt pràctica i, segurament, qualsevol interessat en organitzar competicions a qualsevol nivell la trobarà molt útil.

 

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat