15 de setembre: arriba la GamingCAT 2018! Reserva’t la data!

Si ets al grup de Telegram o al servidor de Discord segurament ja n’hauràs sentit a parlar, però ja és hora de començar-ne a parlar fora del petit comitè: s’acosta la GamingCAT 2018!!!

Logotip de la GamingCAT 2018

Què és la GamingCAT 2018? Serà un esdeveniment d’un dia on es faran tot un seguit d’activitats relacionades amb els videojocs, especialment, videojocs en català. Serà a Barcelona dia 15 de setembre de 2018: reserva’t la data! Tendrem presentació de jocs, tallers de traducció, trobada de youtubers, tornejos, conferències, taules rodones, concerts… Tot això i molt més! Encara estam tancant el programa d’activitats i alguns altres detalls importants (per exemple: el lloc!), però estam segurs que tothom hi trobarà alguna cosa divertida o interessant… o moltes! I, sobretot, serà una ocasió per conèixer-nos en persona (això que en deien desvirtualitzar-nos) i passar-ho bé!

Si vols més informació et pots unir al grup o al canal de Telegram, al servidor de Discord, o seguir-nos a Twitter. I, si vols fer alguna aportació (presentar els teus jocs, projectes o productes, muntar una paradeta, fer una xerrada…), ens pots escriure a info@gaming.cat. T’esperam a la GamingCAT 2018!

Actualització: el DevId, un dels companys que participa en l’organització de l’esdeveniment, en parla al seu canal de Youtube!

 

You may also like

  • author image
    juny 28, 2018 @ 10:31 am

    […] podem tornar als temes que ens ocupaven anteriorment, i el més important, ja ho sabeu, és la GamingCAT 2018, el gran esdeveniment de la comunitat catalana! Un dels principals objectius de […]

  • author image
    jul. 5, 2018 @ 10:01 am

    […] un temps va sortir la iniciativa de fer un esdeveniment sobre el català als videojocs, i per fer-ho era quasi imprescindible ser una associació o tenir algun altre tipus […]

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat