Desenvolupes videojocs? Et volem a la GamingCAT 2018!

Ara que ja ha passat l’E3 podem tornar als temes que ens ocupaven anteriorment, i el més important, ja ho sabeu, és la GamingCAT 2018, el gran esdeveniment de la comunitat catalana! Un dels principals objectius de l’esdeveniment, a part de desvirtualitzar-nos i passar-ho bé, és donar a conèixer els videojocs creats per desenvolupadores catalanes i, molt especialment, els videojocs en català. Per tant, des d’aquí volem fer pública la nostra invitació a totes les empreses, estudis i professionals dels territoris de parla catalana que desenvolupin videojocs a que venguin a la GamingCAT a presentar les seves creacions. La comunitat catalana està impacient per descobrir-les!

Us interessa? El temps i l’espai que tenim disponible per a les desenvolupadores és limitat, per tant, com més prest es confirmi la participació, més probabilitats hi ha de tenir-hi un lloc. En teniu més detalls en el document següent:

Invitació desenvolupadores a la GamingCAT 2018

Invitació

 

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat