Desenvolupes videojocs? Et volem a la GamingCAT 2018!

Ara que ja ha passat l’E3 podem tornar als temes que ens ocupaven anteriorment, i el m√©s important, ja ho sabeu, √©s la GamingCAT 2018, el gran esdeveniment de la comunitat catalana! Un dels principals objectius de l’esdeveniment, a part de desvirtualitzar-nos i passar-ho b√©, √©s donar a con√®ixer els videojocs creats per desenvolupadores catalanes i, molt especialment, els videojocs en catal√†. Per tant, des d’aqu√≠ volem fer p√ļblica la nostra invitaci√≥ a totes les empreses, estudis i professionals dels territoris de parla catalana que desenvolupin videojocs a que venguin a la GamingCAT a presentar les seves creacions.¬†La comunitat catalana est√† impacient per descobrir-les!

Us interessa? El temps i l’espai que tenim disponible per a les desenvolupadores √©s limitat, per tant, com m√©s prest es confirmi la participaci√≥, m√©s probabilitats hi ha de tenir-hi un lloc. En teniu m√©s detalls en el document seg√ľent:

Invitació desenvolupadores a la GamingCAT 2018

Invitació

 

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat