El 2019 comença bé

L’any passat vàrem poder gaudir de grans jocs, els indies van donar un gran pas per fer-se un lloc en la indústria i hi va haver un gran duel per al GOTY, al qual aspiraven els dos grans pesos pesats del 2018, God Of War i Red Dead Redemption II.

Però tranquils, perquè el ritme no afluixa, ja que aquest 2019 comença bé. Aquest gener veuran la llum bons jocs com Ace Combat 7, Guacamelee 2, el segon episodi de Life is Strange 2…

Però, per sobre de tot, aquest mes té dos noms propis. El primer és un clàssic que va terroritzar tot el món, naturalment estic parlant de Resident Evil 2 Remake: aquest 25 de gener podrem tornar a acompanyar de nou a Leon S. Kennedy durant el seu primer dia com a policia de Racoon City, i tots sabem que serà un dia emocionant; també podrem ajudar a una veterana de la saga com Claire Redfield a sobreviure al brot del Virus-T.

Kingdom Hearts III

El mateix dia 25 d’aquest mes, i després de 13 anys d’espera i diversos endarreriments, torna per fi una saga fantàstica que va enamorar tota una generació, SI, per fi torna Kingdom Hearts. Encara que durant aquests anys hem pogut fer temps amb títols secundaris de la saga, en unes setmanes arribarà el plat principal, Kingdom Hearts 3. En aquesta nova entrega continuarem la lluita de Sora, Donald, Goofy, Riku, Kairi, Rei Mickey, etc, contra les forces de l’obscuritat, liderades per Xehanort, un vell conegut. Aquesta tercera entrega estarà repleta de novetats, nous mons per explorar (Toy Story, Rapunzel, Frozen…), coneixerem nous amics, la Keyblade tindrà noves transformacions… Després de dos entregues numerades i nombroses secundaries, estem desitjant saber com acabarà la història.

De segur que aquest primer mes de 2019 no defrauda ningú.

You may also like

  • author image
    gen. 10, 2019 @ 14:58 pm

    té molt bona pinta, i el que vindrà! jo no he jugat mai a cap kh i no és un joc que li tingui ganes però veient el #hype que hi ha per tot arreu, entenc que és un joc molt esperat. a veure què tal els anirà… crec que per començar l’any em quedo amb re2 remake jejeje

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat