PLOID, un joc per a NES fet a Catalunya… i en format físic!

Tot i que faci anys que ja no es fabriquen, els ordinadors i consoles de 8 i 16 bits tenen molts adeptes, i és que la retroinformàtica dóna per a molt; i ho demostra el fet que hi hagi empreses que continuen desenvolupant videojocs per als sistemes de joc de la nostra infantesa. Un bon exemple n’és NAPE GAMES, empresa amb base a Catalunya que presenta PLOID, un joc d’acció i aventura per a la veterana NES de Nintendo.

Fotos de PLOID executat a la NES

PLOID ens situa en un futur llunyà, en el qual la humanitat ha evolucionat en una nova espècie tecnoorgànica, els Ploid. El joc ens posa en la pell d’Omega i Alpha, dos ploids que es veuen obligats a viatjar en el temps per tal d’obtenir artefactes de gran poder que els ajudin a derrotar una amenaça d’una altra galàxia, que destrueix tot quan toca.

PLOID ja està acabat en versió digital però, per tal de satisfer els desitjos dels retroinformàtics més hardcore, NAPE GAMES ha llançat una campanya a Kickstarter per fer-ne, no una, sinó diverses edicions físiques! Si tu també vols experimentar la sensació meravellosa de desempaquetar el cartutx, inserir-lo en la consola i jugar-hi, tens molts més detalls sobre el joc i les seves edicions tant a la pàgina del joc com a la de la campanya.

Vàrem tenir el plaer d’entrevistar al Napoleón de NAPE GAMES al podcast 5 Minuts Més com a coorganitzador de l’Indie Dev Day. Des d’aquí li volem desitjar molta sort en aquest projecte, tot i que sembla que no la necessitarà, a jutjar per l’èxit fulgurant de la campanya!

 

Recorda que, si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat