Quatre Barres. Terra, espasa i coratge. Còmic, videojoc i responsabilitat social

Frank Calicó, escriptor i il·lustrador de còmics i contes infantils català, premiat diverses vegades en aquests àmbits a nivell nacional e internacional, presenta una obra original en què es combinen, mitjançant una col·laboració entre professionals del món del desenvolupament d’aplicatius mòbils i les telecomunicacions, el còmic i un joc per a tauletes i telèfons intel·ligents.

El còmic ens explica la llegenda de Guifré el Pilós al més pur estil “300”, reinterpretant-la a partir de fets històrics i personatges reals, però amb dosis de ficció, aprofitant les possibilitats de la realitat augmentada i mixta, amb l’ús d’una app que podrem executar en els nostres dispositius mòbils. En el desenvolupament de la part de joc interactiu, hi participa GKT Studios, a qui ja coneixereu per un altre projecte en català, el videojoc Janken Cards.

Imatge de la novel·la gràfica "Quatre Barres"

 

 

Per tal de fer realitat el projecte, s’ha iniciat una campanya de micromecenatge a Totsuma.cat, de la qual en queden 21 dies. És un projecte molt interessant, però també amb responsabilitat social: un 10% del que es recapti es donarà a Oncolliga, la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, que té per finalitat l’atenció psicosocial a la persona diagnosticada d’una malaltia oncològica i a la seva família durant tot el procés de la malaltia, alhora que realitza activitats de divulgació, prevenció i rehabilitació.

Si en voleu saber més o teniu interès en col·laborar amb el projecte, trobareu informació molt detallada de quines persones participen, en què consisteix el projecte o com fer-hi donacions, a la pàgina que han obert al portal “totsuma.cat”.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat