Noves jornades de portes obertes: l’escola CEV està més preparada que mai

L’escola CEV està més preparada que mai per formar futurs professionals

 

Les circumstàncies varen obligar CEV, Escola de Comunicació, Imatge i So, a tancar les seves portes i adaptar la seva metodologia d’ensenyament per tal de poder seguir formant tots els seus alumnes, els quals continuen amb el seu objectiu, clar i ferm, de convertir-se en professionals altament qualificats, tal i com exigeix el sector.

Dos mesos i mig després, l’escola torna a obrir les seves portes per tal d’acollir tots els interessats que veuen el seu futur en la indústria de l’animació i els videojocs. Es tracta d’un futur ple d’oportunitats i canvis, que requereix professionals capaços d’adaptar-se a qualsevol situació.

L’escola manté totes les mesures de seguretat i higiene recomanades pel govern i llança la segona convocatòria de Jornada de Portes Obertes virtuals, adreçada a tothom que estigui interessat en formar-se i especialitzar-se en el sector del 3D, l’animació, els videojocs i els VFX.

La convocatòria inclou les sessions següents:

  • Jornada de portes obertes per a Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius:
    • 16 de juny a les 17 h
    • 2 de juliol a les 17 h
  • Jornada de portes obertes per a Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius + Màster en Art 3D:
    • 16 de juliol a les 17 h
    • 8 de setembre a les 17 h.

Si et vols formar en aquest sector, no esperis més i apunta’t a les jornades!

 

Aquest article és contingut patrocinat. Més informació sobre el contingut patrocinat al web Gaming.cat.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat