Directori de webs en català sobre videojocs

author image by admin | Webs | 0 Comments | 13 ag. 2013

Els directoris ja no estan de moda (sobretot gràcies a les penalitzacions que imposa Google a aquest tipus de webs), però els cercadors de vegades no fan fácil trobar projectes petits. Per això m’ha semblat interessant crear, com ja vaig comentar al fòrum, un directori de webs en català sobre videojocs. Tot i que consider que estic bastant al dia en el tema, en el procés de crear el directori he descobert molts webs interessants que no coneixia, i això m’ha acabat de convèncer de l’interès de crear el directori; a més, indica que segurament hi ha molts webs que m’han passat desapercebuts.

El directori ha de ser un projecte viu, incorporant webs nous o que han passat desapercebuts, eliminant webs inactius, etc. Per tant, no oblideu donar difusió al projecte i fer suggeriments al fòrum o escrivint a administrador@gaming.cat!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat