Jornada de Portes Obertes VIRTUAL a CEV

Vols endinsar-te en una indústria en creixement? L’escola CEV llança les seves Jornades de Portes Obertes virtuals

Molts sectors econòmics estan resultant afectats per la situació de crisi actual. En canvi, el sector de l’animació 3D i els videojocs n’ha sortit reforçat, amb un augment de vendes de videojocs digitals un 142,8% durant la setmana en què es va anunciar confinament.

CEV, escola de comunicació, imatge i so, segueix apostant per aquells joves que volen formar-se en aquestes disciplines, que probablement cobraran un major protagonisme any rere any. Les dades de la indústria ho confirmen i el creixement de les empreses s’adapten a la demanda genera la necessitat de comptar amb professionals altament qualificats.

Per això, l’escola segueix a disposició dels seus alumnes, aportant-los molts recursos i suport per part del seu equip docent. Però això no és tot, ja que no deixen de costat a aquells que segueixen pensant que tenen vocació i talent per al sector audiovisual, donant-los més facilitats tant econòmiques com d’assessorament, perquè puguin arribar a formar-se en allò que realment els apassiona.

Durant el mes de maig, l’escola llança les seves Jornades de Portes Obertes virtuals per a tots aquells que estigueu interessats en formar-vos en alguna de les disciplines de el sector de l’animació i els videojocs. Juntament amb el seu equip docent i assessors que t’ajudaran sense cap compromís, podrem viure una experiència única d’acostament a la indústria audiovisual.

Jornada de Portes Obertes virtual CEV

 

Les properes jornades es dedicaran al curs de Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i entorns interactius i tindran lloc:

  • Dimecres 13 de maig a les 17:00 hores.
  • Dimecres 27 de maig a les 17:00 hores.

Però això no és tot! Després del gran èxit que han tingut els tallers d’Animacions 3D que s’han desenvolupat durant el mes d’abril, l’escola ha decidit ampliar la seva activitat i dur a terme multitud de tallers de totes les àrees durant tot el mes de maig.

 

T’ho perdràs? Apunta’t-hi aquí!

 

 

Aquest article és contingut patrocinat. Més informació sobre el contingut patrocinat al web Gaming.cat.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat