Ori and the Will of the Wisps i la grandesa en els videojocs

Dia 11 de març va sortir al mercat el videojoc Ori and the Will of the Wisps, successor del conegut Ori and the Blind Forest, i manté molts dels elements característics del seu predecessor, que el varen convertir en un èxit de crítica i vendes.

Durant el desenvolupament d’aquesta segona part s’han tingut molt en compte les opinions dels fans de la primera: per exemple, Ori and the Blind Forest era relativament breu, amb una durada mitjana de 8 hores; per això el mapa de la nova entrega és el triple de gran que el de la primera, proporcionant moltes més hores de joc. I no només el mapa és més gran: el joc és més ambiciós, més gran en tots els aspectes.

Caràtula del videojoc Ori and the Will of the Wisps

El sistema de progressió també ha crescut, abandonant l’arbre d’habilitats lineal de la primera entrega i implementant un sistema més complex i amb més opcions de personalització.

El combat també és més complex, amb més armes i més tipus d’enemics. I, parlant d’enemics: Ori and the Will of the Wisps té enemics finals grans. Molt grans. La veritat és que la majoria són espectaculars, segur que ja n’has vist molts vídeos.

Què és el que fa que un videojoc sigui gran, que deixi empremta? Naturalment no hi ha un únic factor, i diferents jugadors poden recordar el mateix joc per coses diferents; pot ser l’ambientació, la història, els personatges, les mecàniques, la música, o ben sovint, la combinació de tot plegat… El que és clar és que un gran joc és el resultat de la feina de les persones que hi ha treballat, de la suma de les seves habilitats i de quines sinèrgies s’han creat treballant en equip. Un gran joc és l’obra d’un gran equip. I un gran equip necessita grans professionals.

Una noia vestida amb una armadura futurista

Crear personatges versemblants i únics és fonamental

Per tal de formar grans professionals, CEV, Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido s’ha especialitzat al 100% en el sector audiovisual i dels videojocs. El seu títol en Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, es centra en les eines més demandades per les empreses del sector, com ZBrush, Maya, 3ds Max, Substance Painter, Unity, Photoshop, After Effects i Premiere. L’escola CEV fa servir una metodologia eminentment pràctica, centrada en el desenvolupament de projectes, i en la qual els professors són professionals actius en el sector: des d’animadors, modeladors i artistes conceptuals fins a dissenyadors digitals, compositors i programadors. Per tal de permetre una major personalització de l’aprenentatge i major dedicació del professorat als seus alumnes, les classes tenen un màxim de 20 alumnes. A més, aquests estudis permeten l’obtenció en dos anys de la doble titulació (titulació pròpia de l’Estat espanyol i titulació pròpia del Regne Unit), la qual cosa facilita optar a llocs de feina en projectes internacionals. Si et vols convertir en el creador de grans videojocs, informa’t a CEV, Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido.

Aquest article és contingut patrocinat. Més informació sobre el contingut patrocinat al web Gaming.cat.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat