Vainglory, “el LoL per a tauletes”

Els MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) són avui en dia un dels tipus de jocs que més quantitat d’usuaris mouen arreu del món. I com molts de vosaltres hi estareu d’acord, el MOBA per excelència és League of Legends, que compta amb millons de jugadors.

Però avui parlarem del naixement d’un nou joc anomenat Vainglory, un LoL per a tot tipus de smartphones i tablets.

Malgrat el poc temps que porta al mercat (no més d’un any), el joc ja es posiciona per sobre de moltíssims d’altres, comptant ja amb milers de descàrregues. Consta d’uns gràfics espectaculars (perfectament equivalents als de qualsevol ordinador) i uns controls molt simples i fàcils. No hi ha dubte que estem davant d’un joc amb molt futur i que no dubtarà en obrir-se camí per arribar a dalt de tot de la piràmide dels grans MOBA.

I vosaltres, què en penseu? Vainglory, els farà ombra?

You may also like

 • author image
  Wilvin
  des. 2, 2015 @ 18:46 pm

  Ostres pues fa bona pinta, ja el provaré!

 • author image
  des. 2, 2015 @ 19:16 pm

  Jo no jugo a MOBAs (sempre dic que no vaig acabar el tutorial de LoL perquè m’avorria), però està clar que les tauletes i els mòbils són un camp que League of Legends no domina i que permeten una entrada més fàcil al mercat, ja que al PC de moment sembla impossible!

 • author image
  des. 3, 2015 @ 11:22 am

  Jugo al LOL, però no sóc un gran fan d’aquest mode de joc, (vaig trigar 2 anys a pujar al maxim nivell, xD).

  I la veritat trobo impressionant que no estigues ja, però per a mòbil ho veig potser massa, no veuria mai un noi al bus jugant a LOL per mòbil, xD

 • author image
  Xavinightshade
  des. 3, 2015 @ 19:54 pm

  Dons jo m’el acabo de descarregar, dir que és una mica pessadet el joc (700 mb) si et veus amb cor de juga amb un noob com jo aqui em tens.

 • author image
  JaneW
  des. 3, 2015 @ 23:51 pm

  Doncs us animo a tots a que proveu de jugar-lo, jo hi estic enganxadíssima.. I pels que no sou molt de MOBAs de veritat, proveu-ho, no us enpenedireu! 🙂 Tinc amics que juguen als dos jocs (LoL i VG) i és cert que hi han alguns que segueixen preferint el LoL però la majoria s’han passat al VG. La comunitat, els gràfics, els herois, són increíbles.. jo almenys tinc una molt bona experiència. Agregeu-me dins el joc com a: JaneW i si em veieu algún dia conectada no dubteu en avisar-me per el xat i digueu-me que sou de gaming.cat!

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat