Candidats als Premis SAGA 2022

Recorda que pots votar el millor videojoc en català de l’any als Premis SAGA! Ah, que no coneixes tots els candidats? Ara te’ls presentarem! Obrim fil (per ordre alfabètic):


Blind Fate: Edo no Yami

És un “hack & slash” futurista desenvolupat per Troglobytes en què hauràs de combinar diferents sensors per detectar i vèncer els teus enemics.


cyVeRpunk

És un joc de tirs sobre rails en VR a l’estil de Time Crisis, desenvolupat per EnricPewPew.


Endling

És un videojoc desenvolupat per Herobeat Studios, el protagonista és l’última guineu del planeta, que ha d’intentar sobreviure amb els seus cadells en un món devastat pels humans.


Gemaboy Zero Origins

Aquest videojoc de Nape Games, és un arcade de plataformes d’estil retro, exclusiu per a Nintendo Switch.


Her Name Was Fire

El defineixen com a “joc estil rogue tarotpunk amb elements de construcció de piles” que també sembla un joc de tirs infernal (“bullet hell”), i ha estat desenvolupat per Tissue Inu.


Ikai

És una aventura de terror i trencaclosques ambientat en el Japó medieval i desenvolupat per Endflame.


Lumbearjack

En aquest videojoc de Finalboss Games el protagonista és un ós que haurà de salvar el bosc trencant coses i resolent trencaclosques.


Nekomew’s Nightmares

És un joc de ritme desenvolupat per Pikewin en què haurem de descobrir l’origen de les pors de’n Nekomew.


Running on Magic

És un joc de plataformes de scroll forçat en què un mag estrafolari ha de fugir de la Parca, hi ha estat desenvolupat per Meteorbyte Studios.


Those who came

Desenvolupat per Roll D Box Games, és un joc de rol que no es basa en el combat, sinó en la col·laboració. Però això no el converteix en un joc tranquil: Solarus està ple de perills…


Ara ja els coneixes tots! Mira’ls, prova’ls (alguns tenen demo disponible) i vota el teu favorit a https://saga.cat/premi-del-public-al-videojoc-en-catala/


Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat