Campanya FCCR – #NoTenimCounter

Nota de Premsa de la Federació Catalana de Clash Royale

Som l’organització de jugadors catalans de Clash Royale, som la comunitat organitzada de jugadors més gran d’Europa, i tenim l’obligació de prendre partit en una ofensiva sense precedents contra els drets civils que està patint el nostre país.

Arrel del Referèndum de l’1 d’Octubre, al que estem cridats i al que tenim dret tots els catalans, i davant l’ofensiva sense precedents contra els drets civils que està patint el nostre país, la Federació Catalana de Clash Royale (FCCR) no vol/pot girar l’esquena a la usurpació de drets elementals. Ans al contrari, crida a la participació activa en el Referèndum, des de la neutralitat i sense manifestar-se en  l’orientació del vot.

Els clans adherits a la FCCR, inicien avui i fins l’1 d’Octubre un seguit d’accions per manifestar de forma conjunta el suport al Referèndum. Més enllà de les pertinents publicacions des de perfils socials i actius digitals, aquestes accions tenen l’objectiu de fer arribar a la comunitat de jugadors catalans la celebració i la crida a la participació de la consulta democràtica.

El moment és transcendental i excepcional, i és per aquest motiu, pel que la majoria de clans de la FCCR, una agrupació de jugadors de Clash Royale sense aspiracions ni implicacions polítiques, ha manifestat el suport al Referèndum i a la participació en el mateix. Tanmateix, la FCCR vol fer incís que, de cap manera, es posicionarà en l’orientació del vot, donat que aquest és lliure i d’àmbit exclusivament personal.

Núvol, Catalunya a 16 de setembre del 2017

 

Podeu posar-vos en contacte:

Mail: fedcatcr@gmail.com
Twitter: @fedcatcr
Web: http://fedcatcr.wixsite.com/fedcatcr

You may also like

  • author image
    set. 20, 2017 @ 7:03 am

    […] La comunitat de jugadors, no sempre és tòxica i acrítica, tal com ens volen fer semblar. Un exemple d’aquesta implicació política és la Federació Catalana de Clash Royale, amb qui recentment des de 3Dnassos estem començant a col·laborar. La FCCR ha fet arribar a tots els mitjans catalans relacionats amb el món del píxel interactiu que hi col·laborem una nota de premsa,  de la qual Gaming.cat ràpidament n’ha fet ressò i a on la podreu llegir íntegrament clicant… […]

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat