Directe informatiu sobre l’Associació GamingCat

Com ja deus saber, la comunitat de Gaming.cat va crear una associació, que dóna suport a les activitats de la comunitat que ho necessitin. Tot i això, possiblement no en coneixes molts detalls, ni saps si podria interessar-te fer-te’n soci. Per tal d’informar-ne tots els interessats, farem un directe informatiu en el que s’exposarà tota la informació rellevant, i en el qual podràs participar fent preguntes al xat, que estarem encantats de respondre.

Si vols saber més sobre l’Associació GamingCat, pren nota:

T’hi esperam!

Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat