Territori VR aposta per la Realitat Virtual en català

Article enviat per Ernest Salas, de Territori VR.

Territori VR és un centre d’experiències en realitat virtual de Reus. Disposem de 6 visors de realitat virtual i estem especialitzats a oferir experiències multijugador a parelles, famílies, amics i empreses que vulguin compartir una gran estona i viure una experiència social única.

Principalment, oferim fer un joc d’escapada (Escape Room) en realitat virtual, o bé diferents jocs i experiències durant una hora. Personalitzem les experiències que oferim a cada grup en funció de l’edat dels participants, el nombre de participants i el nivell d’adrenalina que vulguin viure. El món de la realitat virtual és tan gran i ens ofereix tantes possibilitats, que ens permet fer gaudir a persones de perfils molt diversos dins un mateix grup, amb les mateixes experiències.Busquem oferir experiències que treguin el màxim partit de la realitat virtual i de la seva capacitat per portar els participants a llocs i escenaris inimaginables i, dotar-los d’habilitats que en la vida real serien impossibles de recrear. Els nostres jocs d’escapada no en són una excepció i, allunyant-se del que sol ser un Escape Room físic, l’acció no consisteixen tant en introduir codis o desxifrar enigmes sinó que és, més aviat, una experiència social en la qual els participants han de col·laborar de formes úniques per poder dur a terme la missió amb èxit.

Una de les sagues que oferim, Incarna Adventures, és una d’aquestes experiències increïbles, però com passa amb la majoria d’experiències de gran qualitat, tan sols estava disponible en anglès i francès i, a l’hora d’oferir-la als clients, es trencava la màgia de la immersió. Per això vam decidir contactar els desenvolupadors, Incarna Studios, per demanar-los si hi havia la possibilitat de traduir l’experiència a altres idiomes, en concret al català i al castellà. Els desenvolupadors francesos es van mostrar plenament oberts a incorporar els idiomes a les seves experiències, amb la condició que nosaltres féssim les traduccions. Davant la possibilitat de poder oferir el primer Escape Room en realitat virtual en català, no ens ho vam pensar dues vegades i ens vam ficar a la feina. El procés va ser difícil, però alhora gratificant, ja que sabíem que estàvem contribuint d’una forma molt bonica tant en la millora de les experiències que oferim com, de seguir fent esforços per potenciar la nostra llengua, el català.A Incarna Adventures l’organització secreta Incarna ha descobert una porta a un univers paral·lel i fa servir la realitat virtual per explorar-lo. En aquesta saga de dos capítols, 3 o 4 participants hauran de demostrar que reuneixen les capacitats físiques, psicològiques i de treball en equip necessàries per poder convertir-se en exploradors de l’organització. Viureu una aventura extraordinària, on les proves seran la menor de les vostres preocupacions.

Aquesta experiència, finalista en els VR Awards del 2021, ja es pot viure en català tant a les nostres instal·lacions, com a qualsevol altre centre d’experiències en realitat virtual que ofereixi aquesta saga de jocs d’escapada.

Amb aquesta petita gran aportació, la nostra intenció és seguir treballant per seguir oferint experiències multijugador de gran qualitat i, tan immersives com sigui possible, i poder seguir ampliant el mercat d’experiències en realitat virtual en Català.

Més informació: Territori VR.


Si et vols assabentar de totes les novetats de Gaming.cat i la resta de la comunitat catalana a l’instant, inscriu-te al nostre canal de difusió de Telegram!

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat