Gaming.cat, la comunitat en català d’aficionats als videojocs

Si t’agraden els jocs de PC o de consola però trobes a faltar un lloc on et puguis relacionar en català amb altres jugadors, Gaming.cat és el teu lloc. Si vols trobar companys de joc, compartir vídeos de les teves partides o publicitar el teu clan o la party del poble, vine a Gaming.cat.

Foto del Logitech G9x

Tens les armes preparades?

Gaming.cat no és un web de novetats de videojocs, ni un web de notícies de la indústria de videojocs, ni un web d’anàlisis de jocs i maquinari. És un lloc de reunió d’aficionats als videojocs d’arreu dels Països Catalans, i per això farà un èmfasi especial en les persones i els esdeveniments del país. Però si, com a membre de Gaming.cat, vols publicar una noticia o anàlisi, tens el poder de fer-ho.

A Gaming.cat trobaràs un fòrum on podràs parlar de videojocs amb els altres membres, fer consultes, organitzar partides… El fòrum és la part central de la comunitat. També hi ha una secció de vídeos, on pots donar difusió als vídeos de videojocs que t’hagin semblat més espectaculars, les guies més útils, o les teves partides més divertides. I també tens a la teva disposició el xat de veu, una eina indispensable per als jocs multijugador. I, naturalment, a la portada hi apareixeran les notícies que tots els membres poden enviar.

A què esperes per registrar-te com a membre de Gaming.cat?

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat