Benvinguts al Club del Videojoc

Part del plaer de pertànyer a una comunitat de videojugadors és l’experiència de jugar junts i comentar els jocs que estam jugant. És per això que el NyekStinson va proposar crear el nostre Club del Videojoc (CdV). En aquest club ens reunirem cada mes per parlar d’un joc que haurem d’intentar completar el mes en curs.

Com funciona el CdV? Cada mes s’ha d’elegir un videojoc seguint unes regles bàsiques:

  • Que estigui disponible per a tots els interessats en participar aquell mes: p.ex., que tots ja el tenguin o que el vulguin comprar (si aquest encara està a la venda), que sigui gratuït o que sigui un joc retro que es pugui emular (que es pugui considerar com a abandonware).
  • Durada inferior a les 10 h o poc més.

Cada dues setmanes ens reunirem per parlar del joc. Si cal, es pot donar temps extra si algú encara no l’ha acabat. Abans d’acabar la reunió es proposa el següent de la llista, sempre per ordre alfabètic. Exemple: L’Albert proposa NeoTurf Masters de NeoGeo, 2 h i barat si es compra online a qualsevol plataforma, també es pot emular l’original. En David proposa Soleil de Megadrive perquè té una espina clavada de quan era petit, que mai el va acabar. Son 8 h i perfectament emulable. En Jordi veu que tothom que hi participa te Sonic Mania, ideal, un joc de 5 h que ningú cal que compri. A la Maria li agradaria Hellblade: Senua’s Sacrifice i encara que no el te tothom, un parell d’usuaris que no el tenen decideixen el joc com a vàlid per que està a GamePass i és barat a Steam, pensen que és un bon moment de jugar-lo.

I estrenem el CdV d’abril amb… Wolfenstein 3D, l’avi dels FPS!Tornarem enrere més de 30 anys per veure ben a prop l’origen del gènere. Al joc ens posarem a la pell de William “B.J.” Blazkowicz, un espia estatunidenc que haurà d’escapar d’una fortalesa nazi. Fins a 60 missions plenes d’enemics, habitacions secretes, tresors i un bon grapat d’armes. Te una duració aproximada d’entre 7 i 11 h. El podeu trobar a Steam, GOG i altres plataformes per menys de 5 €. Jugarem a la versió de PC, ja que altres versions poder estar retallades o modificades en comparació amb l’original. Teniu tot l’abril per endavant per acabar el joc!

Si vols participar al CdV, entra al nostre Discord.

You may also like

Entra a la comunitat!

Grup de Telegram de Gaming.cat Fes-te soci de l'Associació GamingCat